Що таке «неврахована» сіль

Этот материал также доступен на русском языке

сосиски и прочее
Навіть якщо ви не звикли рясно посипати свою їжу сіллю, швидше за все, ви все одно споживаєте її надто багато.

Перший крок до урізання споживання солі – позбутися багатьох популярних помилок про сіль.

Про «невраховану» сіль розповідає лікарка-кардіолог Тамара Огієва:

«Зараз люди їдять багато їжі з так званою прихованою сіллю, яка є одночасно консервантом: це сосиски, ковбаси, особливо сирокопчені, напівфабрикати.

Норма солі – не більше 4-5 грамів на добу, тобто чайна ложка.

Зайва або «неврахована» сіль затримує рідину в організмі. Звідси підвищення тиску і зайве навантаження на серце».

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?