1. Щоб приготувати розсипчастий рис, насамперед треба правильно підібрати його сорт. Для плову використовуйте довгий рис. Найкращі сорти: «Жасмин», «Басматі» або «Індіка».
2. Обов’язково промивайте крупу в холодній воді кілька разів.
3. Також розсипчастий рис завжди вариться під закритою кришкою на мінімальному вогні.
4. Ніколи не варіть рис до повної готовності. Щойно рис закипить, зменште вогонь до мінімуму, дайте крупі покипіти 5-7 хвилин і вимкніть.
5. Для приготування рису краще використовувати чавунний посуд із товстими стінками. Щоб зварити рис у мультиварці, виберіть режим «Плов» або «Рис».
Наближається час передачі показань газових лічильників. Розповідаємо про новий спосіб передачі та у які строки…
Люди, яким встановлено інвалідність, мають право на пенсію та низку доплат від держави. Скільки будуть…
Балконний дим, тютюновий запах у під’їзді, недопалки під ногами біля дитячих гойдалок — усі ці…
Календар церковних свят на грудень 2025 року. Не пропустіть оновлені дати найважливіших церковних свят, які…
Прання – щоденна рутина, без якої важко уявити сучасний побут. Проте багато хто досі запускає…
Коли ми думаємо про благоустрій простору - двору, площі, вхідної групи або тераси, - зазвичай…