1. Щоб приготувати розсипчастий рис, насамперед треба правильно підібрати його сорт. Для плову використовуйте довгий рис. Найкращі сорти: «Жасмин», «Басматі» або «Індіка».
2. Обов’язково промивайте крупу в холодній воді кілька разів.
3. Також розсипчастий рис завжди вариться під закритою кришкою на мінімальному вогні.
4. Ніколи не варіть рис до повної готовності. Щойно рис закипить, зменште вогонь до мінімуму, дайте крупі покипіти 5-7 хвилин і вимкніть.
5. Для приготування рису краще використовувати чавунний посуд із товстими стінками. Щоб зварити рис у мультиварці, виберіть режим «Плов» або «Рис».
Чорні та темні речі дуже популярні в холодну пору року. Але такий одяг потребує особливого…
Деревна зола – популярне органічне добриво, яке часто використовується садівниками та городниками для покращення родючості…
З 15 листопада погода потрохи погіршується всюди, крім півдня.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Багато людей вважають за краще не тільки пити гарячі напої, але й їсти гарячі страви,…
Після дня пам’яті святого апостола Пилипа православні християни розпочинають важливий період у церковному році –…