1. Щоб приготувати розсипчастий рис, насамперед треба правильно підібрати його сорт. Для плову використовуйте довгий рис. Найкращі сорти: «Жасмин», «Басматі» або «Індіка».
2. Обов’язково промивайте крупу в холодній воді кілька разів.
3. Також розсипчастий рис завжди вариться під закритою кришкою на мінімальному вогні.
4. Ніколи не варіть рис до повної готовності. Щойно рис закипить, зменште вогонь до мінімуму, дайте крупі покипіти 5-7 хвилин і вимкніть.
5. Для приготування рису краще використовувати чавунний посуд із товстими стінками. Щоб зварити рис у мультиварці, виберіть режим «Плов» або «Рис».
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…