П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяХочете приготувати смачну селеру?

Хочете приготувати смачну селеру?

Этот материал также доступен на русском языке
Приготувати смачну та корисну страву з селери можна без особливих зусиль і лише з кількох основних інгредієнтів.

Для нашої страви знадобляться:

  • середній корінь селери,
  • два зубчики часнику,
  • трохи чебрецю (свіжого або сухого),
  • оливкова олія,
  • сіль і перець.

Як готувати?

  • Корінь селери очистити і нарізати сантиметровими кубиками, порубати часник.
  • У сковороді розігріти оливкову або іншу олію, обсмажити селеру, чебрець і часник протягом 5-6 хвилин, до рум’яної скоринки.
  • Посолити і поперчити.
  • Додати 3-7 столових ложок води (за кількістю коренеплоду) і готувати під закритою кришкою на невеликому вогні 20 хвилин до розм’якшення.
  • Готову селеру трохи розімніть ложкою.

Подавайте, посипавши листям чебрецю.

***

Порада

Щоб суп з локшиною вийшов прозорим, опустіть її в киплячу воду на 1 хвилину, відкиньте на друшляк, а потім додайте у бульйон.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні