Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачМорські перевезення: плюси для роздрібних та оптових клієнтів

Морські перевезення: плюси для роздрібних та оптових клієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Шопінг у Китаї є дуже популярним серед українських покупців, оскільки дозволяє знайти в онлайн-маркетплейсах унікальні товари за вигідною вартістю.

Закупівлями у Піднебесній займаються й вітчизняні підприємці, які встигли позитивно оцінити асортимент та прибуток від перепродажу. Щоб максимально заощадити, вибирайте морську доставку з Китаю. Такий варіант має безліч плюсів і лише один відносний недолік – тривалість транспортування.

Переваги морських перевезень

  1. Низька вартість. За рахунок того, що корабель перевозить величезний тоннаж вантажів, вартість транспортування одного окремого замовлення, навіть якщо це велика партія, знижується до мінімуму.
  2. Універсальність. Кораблі перевозять у контейнерах маленькі одиничні товари та масштабні оптові замовлення, великі об’єкти, сипучі продукти, рідини.
  3. Можливість перевозити об’ємні та негабаритні вантажі. По морю зручно доставляти автомобілі, у тому числі вантажні, промислове обладнання, велику будівельну та сільськогосподарську техніку.
  4. Ефективність логістики. Контейнерна система дозволяє оптимізувати складські процеси, розвантаження та навантаження.
  5. Безпечне перевезення. Доставка морем з Китаю в Україну — найбільш щадний спосіб транспортування: навіть тендітний вантаж може не боятися пошкоджень.

Коли не підійде морське транспортування

Для перевезення морем із Китаю є деякі обмеження, пов’язані із тривалим терміном доставки (60–65 днів). Від транспортування на кораблі відмовляються у кількох випадках.

  • Немає часу чекати. Іноді перевезення морем займає менше часу, ніж заплановано, але не варто сподіватися, якщо потрібен подарунок до конкретної дати або дотримання термінів за договором.
  • Перевозиться вантаж, що швидко псується. Виняток становлять товари, які добре зберігаються у холодильних контейнерах, або фрукти, зібрані незрілими.
  • Пропустили замовлення на сезонні товари. Українські підприємці знають: закуповувати льодяники треба влітку, а формочки для піску взимку. Якщо ж наближається період пікового попиту, а сезонний асортимент не запасений — краще вибрати авіадоставку та покрити її вартість прибутком.
  • Потрібно потрапити до трендів. Деякі товари, тільки-но з’явившись, б’ють усі рекорди продажів — але вже через кілька місяців попит на них різко падає. Так було, наприклад, з іграшками спіннер та поп-іт. Якщо ви хочете не тільки купити модний товар, але і з вигодою продати його — віддайте перевагу більш швидким варіантам доставляння.

Заборонені до будь-якого виду перевезень наркотичні та деякі лікарські засоби, зброя та боєприпаси, вибухівка, агресивна хімія, радіоактивні речовини.

Загалом доставка з Китаю морем — відмінне рішення для всіх категорій покупців. Заручившись допомогою логістичної компанії Meest China, ви отримаєте свої замовлення вчасно та без пошкоджень.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні