Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачУ чому переваги лазерної епіляції та як підготуватися до процедури?

У чому переваги лазерної епіляції та як підготуватися до процедури?

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні позбавитися небажаної рослинності на тілі дуже просто. Для цього не потрібно використовувати бритву і переживати чи буде шкіра гладкою та шовковистою після гоління, чи терпіти біль та дискомфорт при шугарінгу.

Достатньо звернутися до спеціалізованого салону. Знайти салон можна онлайн, ввівши пошук запиту, наприклад, “лазерна епіляція Київ”. Втім, це може бути й інше місто України.

У чому переваги процедури?

Найефективнішим способом видалення небажаного волосся на тілі вважається лазерна епіляція. Під час цього процесу випромінювання лазера впливає на волосяні цибулини, які є джерелом росту волосся, завдяки чому волосся видаляється назавжди. Результат можна побачити вже після першої процедури, а з кожною наступною небажаною волосинкою на тілі ставатиме все менше і менше.

Крім цього, до основних переваг епіляції лазером можна віднести:

  • безпека процедури. Вона не впливає на здоров’я та не пошкоджує шкіру. Світло лазера не опромінює внутрішні органи, тому що проникає в шкіру лише на 1-3 мм. Цього достатньо, щоб вплинути на формування волосся у волосяних цибулинах;
  • дбайливий вплив на різні типи шкіри. Сучасні лазери «вміють» працювати як зі світлою шкірою і відмінно розпізнають світлі волоски, так і з темною шкірою і жорсткішими чорними волосками;
  • безболісність процедури. Навіть якщо під час сеансу лазерної епіляції ви відчуєте легке поколювання (що буває вкрай рідко), можна нанести невелику кількість знеболювального засобу.

Також лазерна епіляція не викликає появу на шкірі пігментних плям після процедури та ефекту «врослого волосся».

Чи потрібно готуватися до епіляції лазером?

Процедури з використанням лазерів попереднього покоління могли негативно вплинути на шкіру. Тому багато майстрів радили своїм клієнткам робити лазерну епіляцію тільки в холодну пору року, щоб унеможливити додатковий негативний вплив на шкіру сонячних променів. Після процедури клієнтам вручали цілий список всього, що можна робити після епіляції і чого не можна. Але ці дні далеко у минулому. Сьогодні майстри використовують лазерні апарати нового покоління, завдяки яким процедуру епіляції можна проходити будь-якої пори року і навіть влітку!

Але щоб сеанс йдучи за шкірою пройшов ідеально необхідно:

  1. За два тижні до процедури не застосовувати альтернативні способи епіляції, наприклад, такі як шугаринг або віск.
  2. Не засмагати на сонці, в солярії та не користуватися кремом для засмаги також за 14 днів перед процедурою.
  3. Після останнього прийому антибіотиків перед лазерною епіляцією має пройти не менше 12-14 днів.
  4. За кілька днів до процедури потрібно утримати від використання косметичних засобів на основі олій чи спирту.

У яких випадках не можна робити лазерну епіляцію?

Епіляція лазером — безболісна і абсолютно нешкідлива косметична процедура, але є категорії осіб, яким вона протипоказана.

Так, не рекомендується робити лазерну епіляцію при таких захворюваннях як цукровий діабет, варикозне розширення вен, онкологія, герпесна інфекція (при висипанні в зоні епіляції), а також при вагітності та годуванні груддю.

Існують також індивідуальні фактори, які можуть стати протипоказанням до проведення даної процедури. Тому найкраще лазерну епіляцію робити в салоні, де працюють майстри з медичною освітою, щоб перед процедурою поставити всі питання. Дуже важливо у розмові з майстром чесно відповідати на запитання та не приховувати свою історію хвороби. Збір інформації є конфіденційним і допоможе зробити процедуру максимально комфортною та приємною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні