Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЯк правильно купити квиток на концерт?

Як правильно купити квиток на концерт?

Этот материал также доступен на русском языке
Чимало українців через війну поставили своє життя на паузу, повністю відмовившись від відпочинку, походів у кіно, театри, музеї. Але психологи радять жити сьогодні та зараз. Постійні стреси та переживання негативно впливають не лише на нашу психіку, заганяють у депресію, а й завдають непоправної шкоди нашому здоров'ю.

Зараз усім нам потрібні позитивні емоції, для яких досить просто купити квиток на концерт і поринуть у світ музики та творчості. Попри воєнний час культурні установи продовжують працювати. Причому купити квитки можна не лише безпосередньо в касах, а й онлайн, що дуже зручно.

Чому вигідніше купувати квитки онлайн?

Не кожен має вільний час, щоб їхати, наприклад, в інший кінець міста, стояти в черзі до каси, щоб купити квиток на концерт. Завдяки інтернету купити заповітний квиток можна не виходячи з дому чи офісу, заощадивши час.

Але є й інші переваги, про які просто не можна не згадати. Серед них:

  • Інтернет-ресурси починають продаж квитків набагато раніше, ніж ті ж каси;
  • Є можливість купити квиток з гарною знижкою або отримати бонус від покупки;
  • Онлайн-квиток ви ніколи не втратите, чого не скажеш про паперовий квиток.

Часто можна почути, що паперовий квиток надійніший за електронний, але це не так. Купуючи квиток на концерт через інтернет, ви отримуєте унікальний штрих-код, який ніхто не бачитиме крім вас. Також квиток приходить на ту електронну скриньку, яку ви вказали, а отже, скористатися ним зможете лише ви.

Купуйте квитки у перевірених операторів

Іноді паперові квитки можуть підробляти, тому купувати їх потрібно лише в офіційних точках продажу, адреси можна знайти на сайтах операторів квитків.

До речі, стати жертвою підробки досить просто. Купивши квиток на концерт улюбленого виконавця, деякі поціновувачі прекрасного одразу ж виставляють фото квитка у соцмережах, щоб друзі пораділи чи позаздрили. Якщо на фото є зображення штрих-коду, може знайтися умілець, який ним обов’язково скористається. Тому, виставляючи фото квитка, цінну інформацію залишайте за кадром.

Яке місце краще вибрати?

Якщо зал спроектований для проведення концертів та живої музики, то звук має бути однаковим у будь-якій точці. Але все ж таки є місце, де він все одно буде кращим.

Якщо вам важлива якість звуку, то майте на увазі, що найоб’ємніший звук там, де знаходиться пульт звукорежисера. Це зазвичай фан-зона чи центр зали.

Також варто згадати і про звукову ямку. Цей термін зазвичай застосовується до простору між п’ятим і десятим рядом. Найчастіше це характерно для театрів, тому якщо ви прийшли насолоджуватися звуком, вибирайте інші місця.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні