Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаСтаттіМільйон Залужного і переможна весна

Мільйон Залужного і переможна весна

Этот материал также доступен на русском языке
У січні головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний несподівано для себе отримав у спадок мільйон доларів.

Хто ж заповів гроші генералові і як він розпорядився несподіваною спадщиною?

Все для Перемоги

У заповіті американця українського походження Григорія Степанця Валерій Залужний був названий одним із спадкоємців, а частка спадщини головнокомандувача склала мільйон доларів. Жодних родинних зв’язків із Залужним американець не мав, він просто вирішив підтримати нашу країну.

Проте Валерій Залужний не вважав для себе можливим прийняти такий дорогий подарунок у важкий для країни час і передав усі гроші на потреби армії. Підтримала таке рішення генерала і його родина.

Коментуючи отримання несподіваної спадщини, Залужний сказав:

  • Я все своє життя віддав Збройним силам. І не сумнівався, що повинен робити зі спадщиною. Остання воля пана Григорія, вочевидь, полягала в тому, щоби підтримати в моїй особі українське військо. Вдячний усім, хто допомагає Збройним силам України. І вдячний своїй родині за розуміння.

 Хто залишив гроші генералу?

Щодо самого Григорія Степанця, то він народився у Вінниці. Після закінчення Другої світової війни родина бідувала, проте школу хлопчик закінчив із золотою медаллю. Потім він вступив до московського університету і здобув ступінь магістра з математики та хімії. Під час роботи в московському геофізичному науково-дослідному інституті він підписав листа на підтримку дисидентів, після чого був звільнений. На роботу за фахом його не брали, відмовили навіть у виїзді за кордон. Тільки після початку перебудови Степанець зміг виїхати до Америки. Там він працював у компанії «Майкрософт» розробником програмного забезпечення.

Американський українець завжди пам’ятав про свою рідну країну і дуже переживав, коли в нашій країні почалася війна. Гроші, які він заповів генералу Залужному, стали його своєрідним внеском у Перемогу України.

Астролог передбачив весняний наступ України

Астролог Влад Росс склав гороскоп головнокомандувача генерала Залужного, за яким побачив, що перші весняні місяці — березень і квітень — для Залужного будуть неймовірно успішним часом.

Астролог розповів:

  • Я завжди казав, що у гороскопі нашого головкому Залужного друга половина березня-квітня просто переможні… А травень взагалі може стати героїчним та переможним.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні