Сира цибуля є одним із найкорисніших для організму овочів. Вона вважається ефективним засобом для зміцнення імунітету. Навіщо тоді запікати її?
У процесі запікання змінюється смак – випаровуються ефірні олії, знижується гострота, і цибулю можуть їсти люди з шлунково-кишковими захворюваннями. При цьому запечена цибуля практично не втрачає своїх корисних властивостей.
Для запікання слід брати цибулинки середнього розміру, тому що вони більш за інших багаті на мікроелементи. Оптимальна температура – від 180 до 200 градусів. Запікати зі шкіркою.
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…