Сира цибуля є одним із найкорисніших для організму овочів. Вона вважається ефективним засобом для зміцнення імунітету. Навіщо тоді запікати її?
У процесі запікання змінюється смак – випаровуються ефірні олії, знижується гострота, і цибулю можуть їсти люди з шлунково-кишковими захворюваннями. При цьому запечена цибуля практично не втрачає своїх корисних властивостей.
Для запікання слід брати цибулинки середнього розміру, тому що вони більш за інших багаті на мікроелементи. Оптимальна температура – від 180 до 200 градусів. Запікати зі шкіркою.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…