Сира цибуля є одним із найкорисніших для організму овочів. Вона вважається ефективним засобом для зміцнення імунітету. Навіщо тоді запікати її?
У процесі запікання змінюється смак – випаровуються ефірні олії, знижується гострота, і цибулю можуть їсти люди з шлунково-кишковими захворюваннями. При цьому запечена цибуля практично не втрачає своїх корисних властивостей.
Для запікання слід брати цибулинки середнього розміру, тому що вони більш за інших багаті на мікроелементи. Оптимальна температура – від 180 до 200 градусів. Запікати зі шкіркою.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.