Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДачаЯкі кімнатні рослини потрібно обов'язково тримати у будинку для щастя та благополуччя?

Які кімнатні рослини потрібно обов’язково тримати у будинку для щастя та благополуччя?

Этот материал также доступен на русском языке
Кімнатні рослини не лише прикрашають наш будинок, а й здатні наповнити наше життя позитивом та радістю. Хоча такі властивості мають не усі рослини.

Кімнатні квіти для успіху та позитиву

Товстянка більш відома як грошове дерево. Але вона приваблює у будинок як багатство. Також ця рослина асоціюється із дружбою. Щільні м’ясисті гілки символізують тісний зв’язок між людьми. Щоб підсилити його позитивну дію, розмістіть товстянку у спальні.

Герань здатна перетворювати негативну енергію на позитивну. Але через сильний запах її краще тримати у вітальні чи на балконі.

Які квіти  збережуть сімейне благополуччя

Спатифілум у народі називають — «жіноче щастя». Тому, якщо ви хочете вийти вдало заміж або видати доньку, онучку, то посадіть вдома цю рослину.

Жасмин привертає до будинку любов і є одним із найпотужніших афродизіаків. Його аромат підвищує чуттєвість, розслаблює та налаштовує на романтичний лад.

Мирт вважають атрибутом Венери — богині кохання. Ця деревна рослина вже багато років є символом закоханих.

Згадайте традиції наречених британської корони. Кожна з них у весільному букеті мала гілку мирту.

Які кімнатні рослини корисні для здоров’я

Розмарин має антиоксидантні та антибактеріальні властивості. Його листя виділяють речовини, які знижують стрес та втому, зміцнюють сон та імунну систему.

Шалфей вважається потужним домашнім оберегом і благотворно позначається на розумових здібностях.

Якщо у вас є проблеми із серцево-судинними захворюваннями, обов’язково тримайте в будинку вазон із базиліком. Він заспокоює і благотворно впливає на серце.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні