П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЦі поради допоможуть при артрозі

Ці поради допоможуть при артрозі

Этот материал также доступен на русском языке
Артроз - це хвороба, при якій відбувається деформація і руйнування хрящових тканин, що покривають суглобові зчленування, що стикаються.ь, при которой происходит деформация и разрушение хрящевых тканей, покрывающих соприкасающиеся суставные сочленения.

В результаті кісткова тканина всередині суглоба стає щільною, на ній утворюються порожнини та патологічні нарости (остеофіти). Поступово щілина між суглобами звужується і заростає, і вони втрачають рухливість.

Найчастіше хвороба розвивається у людей віком 45 – 50 років і більше. Найбільш поширена форма патології – деформуючий артроз, при якому уражаються тазостегнові, колінні та гомілковостопні суглоби, зап’ястя та кисті рук.

Правильно підібране харчування допоможе покращити стан.

№1. Регулярне вживання варенного рика дуже добре очищує сустави. Рис має власність «витягувати» солі, які відкладилися в суставах.

№2. Βключіть у свій раціон харчування салат з чорної та зеленої редьки (100 грам на день). Тривалість курсу становить 3 тижні.

№3. Беремо 2 ч. ложки яблучного оцту, дві ложки натурального меду і розчиняємо в склянці води. Споживаємо по дві склянки в день протягом десяти днів.

№4. Кип’ятимо 5 лаврових листів протягом п’яти хвилин в 280 мл води. Охолоджуємо полчака і розведемо одну столову ложку відтвору в одному шклянці води. Споживаємо по склянці на годину протягом п’яти днів.

№5. Пийте чай з петрушки і сельдерея. Тривалість курсу 12 днів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні