У половину склянки води влити півсклянки олії, перемішати і перелити у глибоку миску.
Поступово всипати борошно, додати сіль і замісити м’яке тісто.
Тісто накрити чистим рушником і залишити на півгодини.
Тісто розкотити у корж, змастити олією і скласти конвертиком.
Конвертик знову розкотити, змастити олією.
Тісто знову скласти конвертиком, так повторити 3-4 рази. В результаті має вийти листкове тісто.
Скласти корж навпіл і верх змастити олією.
Скрутити тісто у дуже щільний рулет, помістити у пакет або харчову плівку.
Розмістити рулет у морозильну камеру на 20 хвилин.
Розкачувати тісто потрібно як і звичайне листкове – у напрямку в один бік.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до 2013 року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.