У половину склянки води влити півсклянки олії, перемішати і перелити у глибоку миску.
Поступово всипати борошно, додати сіль і замісити м’яке тісто.
Тісто накрити чистим рушником і залишити на півгодини.
Тісто розкотити у корж, змастити олією і скласти конвертиком.
Конвертик знову розкотити, змастити олією.
Тісто знову скласти конвертиком, так повторити 3-4 рази. В результаті має вийти листкове тісто.
Скласти корж навпіл і верх змастити олією.
Скрутити тісто у дуже щільний рулет, помістити у пакет або харчову плівку.
Розмістити рулет у морозильну камеру на 20 хвилин.
Розкачувати тісто потрібно як і звичайне листкове – у напрямку в один бік.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…