No menu items!
Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачНадійний захист та яскраві відчуття: рейтинг найкращих презервативів

Надійний захист та яскраві відчуття: рейтинг найкращих презервативів

Презервативи – одні з найпоширеніших методів бар'єрної контрацепції. 

Попри їхню популярність, все ще є безліч міфів та неправдивої інформації навколо презервативів. Саме через незнання деякі вважають за краще вести інтимне життя не використовуючи контрацепцію, ніж наражають себе і свого партнера на невиправданий ризик захворювання або небажану вагітність.

На що звернути увагу при виборі презервативів

Найчастіше негативний досвід пов’язаний із неправильно підібраним презервативом. Наприклад, після використання недорогої контрацепції з латексу у багатьох дівчат виникають подразнення інтимної зони, свербіж, печіння або навіть молочниця.

Щоб уникнути неприємних відчуттів краще вибирати якісніші презервативи з поліуретану. Вони міцніші, але при цьому набагато тонші за латексні.

Надтонкі презервативи з поліуретану завтовшки всього 0,01 – 0,02 мм.

Також, щоб не придбати дешеву підробку та не нашкодити здоров’ю, потрібно завжди купляти засоби контрацепції у перевірених та надійних магазинах.

Сучасні презервативи не лише захищають, а й вносять різноманітність у сексуальне життя:

  • презервативи з різними ароматами;
  • рельєфні – ребристі, з бульбашками та вусиками. Забезпечують додаткову стимуляцію;
  • з подвійною кількістю мастила. А завдяки доданню анестетика зростає тривалість статевого акту;
  • з розігріваючим лубрикантом.

Які презервативи купували найчастіше у 2022

  • Ультратонкі незвичайної форми One Pleasure Dome. Їхня відмінність – сильно розширена головка. Згідно з дослідженнями, така форма презерватива сприяє більш повним та природним відчуттям.
  • Ультратонка класична форма Pasante Sensitive Feel. Вони на 25% тонші за звичайні презервативи, що дозволяє повністю віддатися враженням і насолоджуватися процесом. При цьому вони зберігають свою функцію захисту, оскільки виготовлені з якісного латексу.
  • Ультратонкі OLO Feeling Ultrathin. У товщину ці презервативи досягають лише 0.018 мм. Силіконове мастило замінено на гіалуронову кислоту – природний компонент шкіри, який підтримує водний баланс і захищає його від пересихання. Завдяки цьому мастило презервативів не висихає та не викликає дискомфорту. Також вони мають високу теплопровідність і швидко передають тепло шкіри партнера, що забезпечує максимально природні відчуття.

Переглянути весь асортимент предметів контрацепції можна у каталозі інтернет-магазину «Stylus».

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні