Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень із 28 листопада по 4 грудня

Гороскоп на тиждень із 28 листопада по 4 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Сприятливий початок тижня, тому намагайтеся до четверга зробити якнайбільше із запланованого.

Теми березня-квітня 2021 можуть знову стати актуальними. Події в геополітичній картині світу швидко змінюються, ймовірність жахливих сценаріїв поступово зводиться до мінімуму, і загальне тло суспільних настроїв значно покращується. Останні дні листопада сприятливі для ділової активності, вирішення важливих питань та зміцнення своїх позицій.

На початку грудня відчувається стагнація по всіх життєвих сферах, на деякий час бізнес та виробничі процеси припиняються. З одного боку, це допомагає уникнути помилкових процесів і зберегти ресурси, т.к. у період стаціонарного Нептуна сприйняття навколишнього світу дещо спотворюється. Але в психологічному аспекті період із 1 по 4 грудня досить непростий. У ці дні з’являється безліч непотрібної інформації, що веде до невірних оцінок реальності, помилкових висновків та заплутаних ситуацій.

Тиждень сприятливий для об’єднання з іншими людьми, співробітництва та вибудовування суспільних взаємин, що допоможе реалізацією спільних цілей. Цілком ймовірно, що ті, з ким доля вас зведе протягом тижня, згодом стануть вашими довгостроковими партнерами.

Гороскоп на тиждень із 28 листопада по 4 грудня

Овен

Ви відчуватимете брак життєвих сил. Але загалом тиждень виявиться вдалим, це сприятливий час для фінансових вкладень та покупок. Намагайтеся виділити час для домашніх справ.

Телець

Щоб тиждень виявився благополучним, не варто посвячувати у свої особисті плани оточуючих. І не намагайтеся зробити все, що ви намітили. Найкраще зробити менше, але добре.

Близнюки

На тижні не робіть поспішних висновків. Обставини можуть вимагати від вас великої уваги сімейних справ та господарських турбот. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Рак

Бажано не відступати від плану. Постарайтеся бути терплячими до оточуючих. Зверніть увагу на харчування. Можливо, на користь піде прийом необхідних вітамінів.

Лев

На тижні краще не брати гроші в борг і не позичати. Можливі витрати та непередбачені витрати, наприклад, побутова техніка може вийти з ладу. Вихідні потішать приємними подіями.

Діва

У першій половині тижня ваші фінансові справи покращаться. Не виключено, що для покращення матеріального благополуччя попрацює хтось інший. П’ятниця та субота будуть сприятливими для поїздок.

Терези

Для вас цей тиждень – період активний і гармонійний, сповнений радісних і знаменних подій. У першій половині тижня ви досягнете довгоочікуваного успіху у вирішенні багатьох завдань.

Скорпіон

Багато людей постукають у ваші двері за допомогою – не відмовляйте. Однак є можливість зіткнутися з обманом, будьте готові до цього. У вихідні вас потішать близькі люди.

Стрілець

На початку і середині тижня ви можете помилятися з якогось важливого питання, пов’язаного зі стосунками в сім’ї. Буде важко досягти підтримки та розуміння близьких родичів.

Козеріг

Зосередьтеся на реалізації мети, якої ви прагнули не один рік. Попередньо переконайтеся, що це все ще потрібно. У вихідні не уникайте гостей у будинку, вони дадуть вам цінну інформацію.

Водолій

Ваша закритість цього тижня може відштовхнути близьку людину. Досягти душевної гармонії непросто. Але якщо ви не хочете впасти в затяжну депресію, шукайте підтримку в сім’ї та друзів.

Риби

Послухайте поради когось із близьких. Довірча бесіда дозволить розібратися у проблемі з грошима та поставить усе на свої місця. У вихідні не варто починати нічого нового, уникайте стресових ситуацій.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні