Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЧому варто вмиватися дьогтьовим милом

Чому варто вмиватися дьогтьовим милом

Этот материал также доступен на русском языке
Сусідка розповіла, чому вмивається лише дьогтьовим милом

Незважаючи на більший вибір сучасних засобів — косметики, космецевтики, лікарських препаратів, дьогтьове мило залишається популярним не лише у старшого покоління, а й серед молодих покупців, для яких важлива натуральність засобів доглядової косметики.

У дьогтярному милі міститься березовий дьоготь – засіб, що отримується з берести після її томлення в теплі в герметичній ємності.

Діготь — природний антисептик, який досі широко використовується в народній медицині і входить до складу лікувальних препаратів — таких, як мазь Вишневського. Використання дьогтю в косметології обумовлено його дезінфікуючими та антибактеріальними властивостями.

Догляд за шкірою обличчя. Мило глибоко очищає, підсушує, має ранозагоювальну дію, допомагає позбутися вугрів, чорних точок, запалень. Дьоготь сприяє швидкій регенерації шкіри, а дьогтьовим милом можна не тільки вмиватися, але й робити з піни маску на кілька хвилин – це природний пілінг, який до того ж вирівнює колір шкіри.

Догляд за тілом. Дігтярне мило дозволяє позбавитися висипань різного роду на спині та плечах. Дьоготь підтримує лікування псоріазу та інших шкірних захворювань: дьоготь покращує кровообіг і допомагає шкірі відновитися.

Догляд за волоссям. Дігтярним милом можна мити волосся і шкіру голови – воно зміцнює волосся, допомагає від лупи, і навіть використовується як засіб проти випадання волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні