Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаРізнеЯк відрізнити пророчий сон від звичайного?

Як відрізнити пророчий сон від звичайного?

Этот материал также доступен на русском языке
Чи можуть людям снитися пророчі сни? Як відрізнити такий сон від звичайного і хто частіше бачить ознаки майбутнього?

Екстрасенс Харріс назвав відчуття повної присутності одним із критеріїв віщого сну.

Речі сни називають підказками психіки

Що намагається розповісти нам нашу свідомість і як правильно зрозуміти значення побаченого – про це поради  екстрасенса, майстри окультних наук Андрія Харріса.

Медіум вважає, що здатність бачити речі сни найчастіше проявляється у підлітків віком до 11 років і людей похилого віку на 70-річному рубежі. На думку екстрасенса Харріса, саме на цьому етапі життєвого шляху більшою мірою переважає підсвідомість тому картина світу сприймається ширше.

Однак фрагменти майбутнього під час нічного відпочинку може побачити будь-яка людина. Андрій Харріс назвав три основні критерії, які допоможуть відрізнити звичайний сон від речей.

Критерій № 1. Яскраві фарби

Майстер окультних наук звертає увагу, що віщий сон відрізняється насиченим кольором, як у реальному житті.

Критерій № 2. Відчуття повної присутності

«Ви реально розумієте, що знаходитесь в якомусь просторі, є свідком якоїсь розмови, події, ви дивитеся на це збоку. Все це відбувається саме з вами», – пояснює експерт.

Критерій № 3. Кожна деталь у пам’яті

Віщі сни дуже добре запам’ятовуються. Прокинувшись вранці, ви з легкістю перекажіть побачене, у вас не виникне труднощів.

Чи можна “замовити” віщий сон?

Медіум нагадує, що до особливих снів варто ставитись уважно. По суті вони є підказками щодо поточних справ або вказують на можливі способи вирішення проблемних ситуацій. Тим, хто хоче побачити пророчий сон, експерт рекомендує виконати певний ритуал.

«Спати необхідно лягти об 11 годині вечора, або трохи пізніше. Перед сном необхідно перебирати жменю маку рівно вісім разів: берете з великої купи маку і пересипаєте його. І так 8 разів. Потім мак залишаєте біля свого ліжка. Адже мак — це найдавніша рослина, яка пов’язана з Морфеєм, королем царства снів», — підсумував екстрасенс.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні