Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЯк я познайомився із газетою «На пенсії»: розповідає наш юрисконсульт

Як я познайомився із газетою «На пенсії»: розповідає наш юрисконсульт

Этот материал также доступен на русском языке
До нашої рубрики «Пенсійна справа» надходить дуже багато листів. На запитання щодо розрахунку пенсії, зарахування стажу та інші вже багато років відповідає наш незалежний консультант Сергій Коробкін. Постійні читачі добре знають його ім'я і часто у листах звертаються безпосередньо до фахівця.

До нашої рубрики «Пенсійна справа» надходить дуже багато листів. На запитання щодо розрахунку пенсії, зарахування стажу та інші вже багато років відповідає наш незалежний консультант Сергій Коробкін. Постійні читачі добре знають його ім’я і часто у листах звертаються безпосередньо до фахівця.

Погодьтеся, що не в кожній газеті є така нагода. Тисячі запитань і тисячі кваліфікованих відповідей. Сергій Коробкін завжди готовий розібратися і все доступно роз’яснити.

Багато читачів цікавляться, де раніше працював наш консультант, чи не є він працівником Пенсійного фонду. І до дня народження газети ми попросили Сергія Анатолійовича трохи розповісти про себе і про те, як він познайомився з газетою «На пенсії».

Я почав співпрацювати з газетою дев’ять років тому. Якщо не помиляюся, перша замітка вийшла у листопаді 2013 року.

Якось мені випадково на очі потрапило оголошення, що газета «На пенсії» шукає журналіста. Оскільки перед цим я понад шість років пропрацював у Пенсійному фонді, то захотілося застосувати накопичені знання. Зв’язався з редакцією, дізнався, чи можу працювати позаштатно, адже на той момент я вже мав роботу – в Одеській мерії. На співбесіду мене запросив засновник і головний редактор газети Геннадій Чабанов. Він залишив дуже приємні враження і як людина, і як керівник.

Мені дали кілька листів читачів на пробу, щоб я підготував на них відповіді. Перші пробні тексти було схвалено. У редакції мене підписали як незалежного консультанта. Так і почалася тривала і плідна співпраця.

Починалося все з невеликих заміток, а згодом переросло у цілу щотижневу сторінку та інколи великі авторські статті. Пізніше я переїхав до Києва, почав іноді виступати як експерт на телебаченні, давати коментарі й писати статті для деяких інших видань. Але все починалося завдяки газеті «На пенсії». Я й досі вдячний їм за надану тоді довіру.

Відповіді на листи читачів не є моєю основною роботою. Але у вільний час я із задоволенням на них відповідаю вже багато років. Листи на тему пенсій редакція регулярно надсилає безпосередньо мені.

Особливо приємно читати листи з подяками, відчувати зворотний зв’язок і розуміти, що робиш все це не дарма і іноді справді допомагаєш людям.

Хочеться побажати нашим читачам миру, здоров’я і достатку. А колективу газети «На пенсії» на додачу – залишатися на плаву і бути впевненими у завтрашньому дні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні