Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на жовтень

Гороскоп здоров’я на жовтень

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп здоров'я на місяць попередить усі знаки зодіаку про можливі проблеми зі здоров'ям та розповість, кому у жовтні пощастить із чудовим самопочуттям.

ОВЕН. Якщо Овни вестимуть весь місяць здоровий спосіб життя, жодні нездужання їм не загрожують. Єдина неприємність – затяжна осіння нудьга, але з нею впоратися буде легко, якщо більше рухатися, відпочивати і спілкуватися з друзями. Їжте більше сезонних овочів і фруктів, а також продуктів, багатих на білки. Займіться профілактикою ниркових захворювань та зміцненням імунітету.

ТЕЛЕЦЬ. Цього місяця Тельці відрізнятимуться безпричинним занепокоєнням, тому з метою безпеки краще не займатися тим, що потребує зосередженості та уваги. У цей період необхідно знизити фізичні та розумові навантаження і більше відпочивати. Особливу увагу приділіть профілактиці захворювань шиї та хребта.

БЛИЗНЮКИ. Цього місяця можливим є загострення хронічних захворювань, особливо шлунково-кишкового тракту. Також потрібно берегти нервову систему, тому що зайве нервування може викликати головний біль і нудоту. Повернуть душевну рівновагу заспокійливі трави і приємна музика.

РАК. У Раків можливим є загострення захворювань сечостатевої системи та шлунково-кишкового тракту. Друга декада жовтня – добрий час для зміцнення волосся. Наприкінці місяця у вас можуть бути головні болі, позбутися яких допоможе точковий масаж і прогулянки на свіжому повітрі.

ЛЕВ. Цього місяця зірки радять Левам більше сміятися і не давати жодного шансу поганому настрою. Це допоможе уникнути депресії, а отже, і психосоматичних захворювань. Ближче до кінця місяця існує можливість загального нездужання, тому намагайтеся вести правильний спосіб життя.

ДІВА. Жовтень загрожує Дівам респіраторними захворюваннями – є ризик заразитися від оточуючих. Крім того, незайвим буде дотримуватися правил гігієни і щодня провітрювати квартиру, незважаючи на погоду. Зірки радять за будь-якого нездужання відразу звертатися до лікаря, щоб уникнути ускладнень.

ТЕРЕЗИ. Цього місяця головною запорукою здоров’я буде спокійне та врівноважене ставлення до всього, що відбувається. Уникайте переохолодження і людей з ознаками застуди. Допоможуть підняти тонус і настрій поїздки на природу, але лише у теплі та сухі сонячні дні.

СКОРПІОН. Усю другу декаду місяця Скорпіонам доведеться думати про профілактику, особливо якщо вас щось турбує. Незайвими будуть перевірені народні рецепти та поради сімейного лікаря. Також потрібно подбати про зміцнення м’язів спини. Більше рухайтеся, тому що малорухливий спосіб життя може спровокувати загострення остеохондрозу.

СТРІЛЕЦЬ. У жовтні у Стрільців особливо вразливими будуть органи травлення. Якщо відчуєте нездужання, не займайтеся самолікуванням – це непридатний час для експериментів зі здоров’ям. До кінця місяця вас може накрити осіння депресія. Щоб прогнати погані думки, більше гуляйте, спілкуйтеся і шукайте позитивні емоції.

КОЗЕРІГ. Козерогам зірки радять уникати алкоголю і не вживати жодних лікарських препаратів без поради лікаря. Якщо у жовтні у вас з’являться симптоми на кшталт загальної слабкості, погіршення зору або інших неприємних відчуттів, одразу вирушайте до поліклініки – це можуть бути ознаки якогось захворювання.

ВОДОЛІЙ. Водоліям потрібно звернути увагу на своє здоров’я. Це не означає, що з ним обов’язково буде щось не так, але є небезпека загострення захворювань, про які ви давно забули. Тримайте під рукою потрібні ліки і одягайтеся за погодою.

РИБИ. У Риб у жовтні можуть виникнути проблеми із зайвою вагою, що негативно вплине на здоров’я загалом. Більше рухайтеся, не переїдайте і не спокушайтеся випічкою та іншими калорійними продуктами. Крім того, намагайтеся висипатися, інакше відсутність повноцінного відпочинку може призвести до проблем із нервовою системою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні