П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи вмієте ви прати парасольку?

Чи вмієте ви прати парасольку?

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні для більшості користувачів є справжнім відкриттям, що парасольку можна чистити або мити, оскільки багато хто звикли використовувати лише доти, доки вона не втратить привабливість зовнішнього вигляду.

Повернути колишню яскравість і насиченість фарб порядком забруднення моделі допоможе прання, яке слід проводити за строго певними правилами, інакше Ви ризикуєте безповоротно зіпсувати товар.

Додайте у теплу воду засіб для прання вовняних речей – він не залишить на тканині парасольки розводів. Потім вийміть парасольку з чохла і, не відкриваючи, зануріть у воду на півгодини. Місця із сильними забрудненнями акуратно потріть щіткою. Потім прополощіть парасольку під сильним струменем чистої води, не розкриваючи її і ретельно промиваючи складки. Сушити парасольку слід у закритому вигляді, підвісивши над тазом, щоб у нього стікала вода.

Якщо яскраве кольорове полотно парасольки потьмяніло, його потрібно прополоскати у розчині оцту (30 г оцту на 1 літр води). Після просушування колір парасольки відновиться.

Чорні парасольки іноді набувають сірого відтінку. Якщо протерти їх тканиною, змоченою у каві або міцному чорному чаї, то колір повернеться.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні