Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкі 3 секрети кухарів допоможуть приготувати смачний та пишний омлет

Які 3 секрети кухарів допоможуть приготувати смачний та пишний омлет

Этот материал также доступен на русском языке
Рідкісна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів з цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми.

Достатньо допустити лише одну неточність при виборі продуктів або в процесі приготування для того, щоб зіпсувати цей класичний сніданок.

Якщо ж ви хочете завжди подавати смачний і пишний омлет, вам потрібно пам’ятати про деякі кулінарні секрети. Які 3 секрети кухарів допоможуть приготувати смачний та пишний омлет

У чому вони полягають

Правильні пропорції

Найчастіше омлет “не хоче” підніматися лише тому, що господиня влила надто велику кількість молока. За такого підходу омлет буде зіпсований.

Найкраще орієнтуватися на розмір яєць, точніше, на параметри шкаралупи. Половина цієї ємності заповнюється молоком. Такої кількості рідини буде цілком достатньо.

Не спрощуйте процес приготування

Багатьом хочеться заощадити час та сили, скориставшись кухонними пристроями. Однак міксер або блендер для приготування омлету не знадобляться.

Така страва буде неякісною.

Немає нічого кращого за звичайну виделку: для омлету збивати яйця з молоком до пишної піни немає жодної потреби.

Цікаві хитрощі з вершковим маслом

Досвідчена господиня ніколи не смажитиме виключно на вершковому маслі – такий омлет просто згорить. Його потрібно змішати із звичайним рослинним.

Але це ще не все.

Якщо ви хочете приготувати неймовірно пишний омлет без соди та розпушувача, то вам потрібно обробити внутрішню частину скляної кришки вершковим маслом.

Раніше ми розповідали вам, як приготувати пишні та повітряні оладки з яблуками, а також ділилися секретом приготування варення в духовці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні