П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧим видалити липкі залишки етикетки

Чим видалити липкі залишки етикетки

Этот материал также доступен на русском языке
На багато товарів виробники клеять етикетки, фірмові наклейки, а магазинах цінники. Етикетка – це частина фірмового стилю, яка інформує покупця про продукт, а й привертає нашу увагу.

Після покупки товару часто виникає питання: як і чим відтерти липку наклейку і відмити сліди клею, що залишилися на поверхні. До того ж, якщо ви купили товар для подарунка, питання очищення клею стає необхідним.

Пральний порошок

Наповніть миску теплою водою і додайте 1/2 склянки прального порошку. Помістіть предмет із клеєм у розчин на півгодини, після чого клейовий шар видаліть за допомогою звичайної губки.

Ластик

Зніміть етикетку, а залишки клею видаліть гумкою для олівців – просто потріть проблемну ділянку до повного видалення слідів.

Фен

Направте гаряче повітря фена на наклейку на 30 секунд, клейовий шар повинен повністю розтанути. Після цього протріть місце спиртом або одеколоном.

Харчова сода та олія

Змішайте 1 чайну ложку соди з такою ж кількістю олії, нанесіть суміш на етикетку і залиште на годину. Потім за допомогою губки видаліть етикетку та сліди клею.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні