П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляАстрологи попереджають про каверзи ретроградного Меркурія: не робіть "цього" до 2 жовтня!

Астрологи попереджають про каверзи ретроградного Меркурія: не робіть “цього” до 2 жовтня!

Этот материал также доступен на русском языке
Ретроградним рухом планет в астрології вважається оптичне явище, коли спостерігачеві із Землі здається, що зіркові тіла починають уповільнювати свій хід і рухатися назад

10 вересня розпочалося видиме ретро-проходження Меркурія, воно триватиме до 2 жовтня. Як ця астрологічна подія вплине на наше повсякденне життя та від яких дій варто утриматися, щоб уникнути негативних наслідків, розповість астролог Тетяна Занадворова.

Ретроградним рухом планет в астрології вважається оптичне явище, коли спостерігачеві із Землі здається, що зіркові тіла починають уповільнювати свій хід і рухатися назад.

“Меркурій відповідає за ділову сферу, комунікативні зв’язки, транспорт, інформацію”, – пояснює Тетяна Занадворова.

У період ретроградного Меркурія астролог радить не розпочинати нові проекти у діловій сфері. Висока ймовірність виникнення різних перешкод: несподівана зміна розкладу, скасування важливих зустрічей, технічні збої тощо.

Небажано робити серйозні покупки, укладати важливі договори, займатися оформленням нових документів.

А ось поверненню до раніше розпочатих справ ретро-Меркурій сприяє. Цей період вдалий для відновлення процесів, які з якихось причин були припинені – сюди можна віднести паузи у спілкуванні з людьми. Якщо ви давно хотіли налагодити з кимось зв’язок, ретро-Меркурій сприятиме цьому.

Ще цей астрологічний період сприятливий для планування, і навіть для завершення розпочатих раніше справ.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні