Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСтаттіЕксперт розповів, чи варто розраховувати на швидку перемогу України у війні з...

Експерт розповів, чи варто розраховувати на швидку перемогу України у війні з РФ

Этот материал также доступен на русском языке
Будь-які ймовірні переговори про мирне врегулювання повномасштабної війни росії проти України поки що не мають сенсу через настрої в Кремлі. Путін та його поплічники не поспішають визнавати серйозні втрати та численні поразки, плекаючи надію на раптовий програш України.

Така ситуація триватиме аж до звільнення ключових населених пунктів — Херсона, Маріуполя та Мелітополя — від російської окупації.

Такої думки дотримується керівник Фонду “Стоп Інформ Терор Росії” Герман Обухов, повідомляє Обозреватель.

Так, на думку експерта, у москві вже зараз можна помітити перші панічні настрої щодо того, що відбувається в Україні, але повного усвідомлення критичності ситуації уряд країни-агресора, як і раніше, не має.

Обухов каже, що особисто не бачить жодних умов для повноцінного діалогу з росією. І це пов’язано не лише з небажанням  слухати доводи України та Заходу.

“Поки що нічого не закінчено. Є великі успіхи у ЗСУ, але цього, як і раніше, не достатньо, щоб стукнути по столу кулаком і сказати: а ну провалюйте! – лише після звільнення Мелітополя, Маріуполя  щось буде зрозуміло”.

За його словами, після цього росіяни не зможуть не помітити, що втрати солдатів, озброєння та іншої техніки у них є величезними. Поки ж, наголошує Обухов, нашого українського “Сталінграду” ще не пройдено.

При цьому Захід поки що готовий підтримувати Україну і не надто квапить її щодо просування на фронті. Сам експерт також вважає, що поспішати не варто, включивши максимальне терпіння. І воно віддасться — ще більшими успіхами, які можна буде використовувати під час переговорів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні