П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКраса – страшна сила: місячний календар стрижок на вересень

Краса – страшна сила: місячний календар стрижок на вересень

Этот материал также доступен на русском языке
Згідно з місячним календарем, різні події надають певну дію на стрижку волосся людини. Вибравши найсприятливіший день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбавитеся всього негативного, знайдете гармонію із собою та зовнішнім світом.

Місячний календар заснований на трьох складових:

  • місячна фаза (новомісячний, повний місяць, Місяць, що росте або убуває),
  • знак зодіаку,
  • місячну добу.

Ці три фактори впливають на здоров’я та зростання волосся.

Зазначимо, що місяць, що росте, у вересні – з 1 по 9 і з 27 по 30 вересня 2022 року. Стрижка на місяць, що росте, прискорить ріст волосся.

Місяць, що зменшується – з 11 по 25 вересня 2022 року. Стрижка в цей період уповільнить зростання волосся і довше збереже форму зачіски.

Місячний календар стрижок на вересень

Сприятливі дні

1-8, 26-30 вересня – хороший час для стрижки і зміни іміджу загалом. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

13-14, 25 вересня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Чудовий результат дадуть маски для росту, які можна робити у домашніх умовах.

20-24 вересня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

Несприятливі дні

9-10, 18-19 вересня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не слід у цей день змінювати колір волосся.

11-12, 15-17 вересня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся ростиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні