Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яХто буде здоровішим за всіх: гороскоп здоров'я на вересен

Хто буде здоровішим за всіх: гороскоп здоров’я на вересен

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп здоров'я на вересень не обіцяє швидких результатів.

Якщо після відпустки з’явилися зайві кілограми, кращим рішенням стане збалансована дієта. Голодування, виснажливі тренування не дадуть потрібного ефекту, зате можуть серйозно підірвати здоров’я.

Сонце в Діва виступає за прагматизм, змушуючи придушувати почуття і емоції. У цьому і полягає небезпека для представників стихії Boди. Неспроможність протистояти негативу підштовхує до зловживання алкоголем, тому потрібно вміти перемикатися.

ОВЕН

У першій декаді Овнам потрібно приділити увагу якості продуктів харчування та дотримуватися дієти. Що стосується простудних та вірусних захворювань, то настав час починати готуватися до холодів вже зараз – профілактика дасть хороший результат взимку.

ТЕЛЕЦЬ

Першочергове завдання Тельців – зміцнення імунітету, особливо у тих, хто схильний до захворювань носоглотки. Також зверніть увагу на роботу кишечника, серцево-судинної та ендокринної систем. Якщо вам потрібно лікування, то звертайтеся тільки до фахівців. Народна медицина у разі може нашкодити.

БЛИЗНЮКИ

У вересні у Близнюків можуть загостритися спадкові захворювання. Цього місяця також корисно починати очищення організму. Хороший результат дасть використання фіторецептів.

РАКИ

Ракам варто звернути увагу на травний тракт. Виключіть шоколад і включіть у раціон продукти, багаті на калій. Середина місяця буде важкою у психологічному сенсі, тому уникайте будь-якого негативу. Небажані фізичні навантаження, а ось косметичні процедури дадуть чудовий результат.

ЛЕВ

У вересні можуть загостритися хронічні захворювання судин. Не проводьте багато часу на ногах та обмежте рухові навантаження. Можна зайнятися розслаблюючими вправами та гартуванням.

ДІВА

У Дів цього місяця буде вразливими сечостатева і нервова системи, а також очі. Будьте обережні у транспорті. Гарний час для занять дихальною гімнастикою, а якщо необхідно – для лікування органів дихання.

ВАГИ

Зірки радять Терезам поменше перебувати в місцях великого скупчення людей. Користь принесуть медитація та позитивне самонавіювання. Будьте обережні – можливі харчові отруєння. Небезпеку можуть представляти також спиртні напої, хімікати і горючі речовини.

СКОРПІОН

Бережіть судинну систему, інакше можливі прояви вегетосудинної дистонії та порушення обміну речовин. У першій половині місяця збережіть печінку. Для профілактики непогано протягом тижня дотримуватись вегетаріанської дієти.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо протягом місяця у вас виникне нездужання, не зволікайте з візитом до лікаря. Вам доведеться повністю виключити алкоголь, куріння та збільшити рухову активність на свіжому повітрі. Гарний час для омолоджувальних процедур.

КОЗЕРІГ

Для Козерогів дуже ефективними будуть лікування захворювань печінки та косметичні процедури. Гарний час для початку занять гімнастикою. Харчування має бути регулярним та помірним, інакше не уникнути проблем із печінкою та шлунком.

ВОДОЛІЙ

З другої декади вересня настає гарний час для лікування сечостатевої системи. У цей період корисно починати дієти та заняття гімнастикою для схуднення. Зірки радять Водоліям зайнятися своєю ендокринною системою та порушеннями обміну речовин.

РИБИ

Якщо у вас є якісь проблеми зі здоров’ям, вересень – найкращий час, щоб позбутися їх. Найбільш уразливі нирки та сечостатева система. Займіться зміцненням імунітету, більше дихайте свіжим повітрям, рухайтеся та бережіть свою ніжну нервову систему.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні