Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк назавжди позбутися пікантних жіночих «усиків»: рецепти

Як назавжди позбутися пікантних жіночих «усиків»: рецепти

Этот материал также доступен на русском языке
Панянки на Сході вже давно знають хороший спосіб видалення волосків назавжди! Адже їм частіше ніж європейським жінкам доводиться проводити цю процедуру.

Кожна жінка починає турбуватися, коли виявляє косметичні зміни на своєму тілі. Часто приводом для занепокоєння стає непотрібна рослинність, що проявилася над губами.

Панночки на Сході вже давно знають хороший спосіб видалення волосків назавжди! Адже їм частіше ніж європейським жінкам доводиться проводити цю процедуру.

Ми також вирішили поділитися ефективною технікою. Процедура буде безболісною і навіть корисною. Завдяки їй ваша шкіра насититься вітамінами та мінералами.

Що знадобиться?

Для цього вам потрібна вівсяно-медова паста з лимоном.

Щоб самостійно приготувати пасту, вам знадобиться:

2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки лимонного соку та 1 ст. ложка вівсяних пластівців :

  • Візьміть 1 ст. ложка вівсяних пластівців,
  • подрібніть у кавомолці, щоб вийшло борошно.
  • Тоді додайте 2 ст. ложки лимонного соку та 2 ст. ложки меду.
  • З’єднайте всі компоненти, ретельно розмішайте.

Послідовність дій

  1. Витріть суміш у шкіру в необхідному місці.
  2. Залишіть на 15 хвилин.
  3. Після цього змийте теплою водою.

Два-три рази протягом семи днів мажте вусики приготовленою масою – приблизно через місяць від них не залишиться сліду. А ви радітимете своєму відображенню в дзеркалі!

Можна спробувати позбутися вусів народними засобами

Йтиметься про використання коштів, які відносять до домашніх. Вони готуються на рослинній основі.

Насіння дурману

Вони добре допомагають видалити вусики у дівчат. Перемелене насіння змішується з горілкою, потім настоюється протягом трьох тижнів. Готовим розчином змащуються проблемні місця. Результат: випадання волосся, яке потім не росте досить довго.

З дурману можна також робити відвар. 150 г рослини змішується з 1 літром води, кип’ятиться протягом 15 хвилин. Отриманий відвар охолоджується і зберігається в холодному місці, краще в холодильнику. Обробка проблемних місць проводиться не більше одного разу на день. Слід пам’ятати, що дурман – отруйна рослина, і зловживати не можна.

Відвар з волоських горіхів

Береться подрібнена шкаралупа (приблизно дві столові ложки) та вариться на тихому вогні близько 20 хвилин. Отриманий засіб можна використовувати для компресів або протирати проблемне місце над верхньою губою щодня.

Лімонний сік

Сенс тут у тому, що перед походом на пляж (або просто на яскраве сонце) протирати проблемну зону соком. Через деякий час волосики вигорять і будуть практично непомітні.

Відвар кропиви

Вам знадобиться насіння кропиви у кількості 50 грам. Вони заливаються олією (100 г) і настоюються протягом двох місяців (8 тижнів) у темному місці. Потім можна обробляти проблемну зону.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні