Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк купити криптовалюту в Україні

Як купити криптовалюту в Україні

Этот материал также доступен на русском языке
Існує безліч криптовалютних бірж, які надають різні інструменти щодо операцій із цифровими активами. Найбільш широкий функціонал пропонується на централізованих майданчиках

За останні кілька років криптоіндустрія показала значне зростання – дедалі більше майданчиків до роботи з цифровими активами з’являються над ринком, дедалі більше великих криптовалютных проектів показують стрімкий розвиток. На тлі цього багато людей, хто раніше не виявляв інтересу до криптовалютної сфери, почали цікавитися, де купити криптовалюту та як заробити на ній.

Існує безліч криптовалютних бірж, які надають різні інструменти щодо операцій із цифровими активами. Найбільш широкий функціонал пропонується на централізованих майданчиках. Це Binance, Kuna, WhiteBIT та інші. Купити криптовалюту в Україні є на всіх популярних великих платформах. Розглянемо, які варіанти.

WhiteBIT

Українська біржа WhiteBIT робить доступною купівлю криптоактивів за гривні, а також за допомогою банківських карток. При використанні картки monobank поповнення облікового запису на біржі проходить без комісії. При використанні карток інших банків комісія становить 0,7%.

Щоб купити криптовалюту за гривні, користувач повинен обов’язково зареєструватися і пройти процедуру верифікації KYC. Вона передбачає, що клієнт надає пакет документів перевірки особи. Всі великі централізовані криптовалютні біржі вимагають проходження верифікації і лише потім відкривають повноцінний функціонал для клієнтів. Робиться це з метою забезпечення максимальної безпеки користувачам та їх активам, адже під час роботи з централізованими біржами інвестиції зберігаються саме на гаманцях платформи.

Клієнти без верифікації можуть здійснювати обмін криптовалютою за допомогою функції Обмін, але доступ до повного набору інструментів у них обмежений.

Binance

Платформа також дозволяє купувати криптоактив за гривні, але для цього потрібно буде скористатися сервісом Advcash. Клієнти також можуть вносити гривні за допомогою банківських карток і далі проводити транзакції з криптовалютою. При використанні сервісу Advcash для введення гривень комісії відсутні активи швидко зараховуються на аккаунт. Advcash також використовується для виведення активів із біржі. Верифікація для купівлі криптовалюти за фіат є обов’язковою.

Currency

Ще один варіант, як купити криптовалюту в Україні – це скористатися криптобіржею Currency. На ній також потрібна реєстрація та верифікація. Для придбання цифрових активів за гривні можна скористатися картками MasterCard, Visa. За допомогою кредитної та дебетової картки доступна покупка 1,300 токенізованих активів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні