Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк не витрачати, а зберігати та збільшувати життєву енергію?

Як не витрачати, а зберігати та збільшувати життєву енергію?

Этот материал также доступен на русском языке
Зараз, у вихорі тривог і нових, не завжди позитивних енергій, важливо включити режим збереження та почати зберігати свій внутрішній ресурс – це зробить вас стійкими до змін, які неминучі.

Давайте розглянемо способи збереження нашої дорогоцінної енергії.

ЖИВЛЕННЯ І ВОДА
Ви те, що їсте (і п’єте). Більше зелені, більше овочів та фруктів, більше чистої води – і ви почуватиметеся краще і фізично, і ментально.

ГОВОРИТИ «НІ»
Звісно ж, не на все поспіль! Але в тих випадках, коли вам треба поступитися власними інтересами, життєвими принципами та часом, вчасно сказане “ні” заощадить вам купу нервів та енергії.

ОКРУЖЕННЯ
Відфільтруйте тих, хто харчується вашим ресурсом, спустошуючи вас. Більше спілкуйтеся з тими, хто заряджає, надихає та ділиться внутрішнім світлом.

ІНФОРМАЦІЯ
Інформація, яку ми споживаємо, впливає наш розум так само, як їжа на тіло.
За останній місяць (а загалом і за 2 роки) ви вже помітили, до якого стану доводить постійне читання новин та перемелювання негативу. Відфільтруйте те, що надходить до вас разом з інформацією, переключіть увагу на створення і замість новин краще почитайте книгу.

ПРОГУЛКИ
Одна з найкорисніших звичок – звичка ходити пішки, в ідеалі – від 30 хвилин на день і більше. Відмовтеся від транспорту, якщо можна пройти пішки, або просто виходите на півгодини «провітрити голову» — не тільки стрункими, але ще й бадьорості помітно додасться.

СОН
Просто привчіть себе перед сном відкладати всі гаджети убік та виділяти необхідний вашому організму час для повноцінного відпочинку. Можна робити медитацію до того, як заснути.

МЕДИТАЦІЇ
Більшість стресів походить від навантаження голови. А найбільше енергії витікає у моменти, коли ми нескінченно прокручуємо негативні думки. Дайте своїй голові кілька хвилин відпочинку на день. Спробуйте практикувати повну тишу і уявну порожнечу – і ви побачите, наскільки врівноваженішим і усвідомленішим ви станете.

ВДЯЧНІСТЬ
Те, що генерує в серці Любов, зберігає та примножує ваш ресурс.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні