Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляПодарунки на Новий рік: за знаками Зодіаку

Подарунки на Новий рік: за знаками Зодіаку

Этот материал также доступен на русском языке
У рік Водяного Тигра астрологи радять обирати подарунки рідним та близьким залежно від їхнього знаку Зодіаку. Це допоможе задобрити господаря наступного року та привабити в дім успіхи й добробут.

 

 Овен

Овни сповнені енергії та живуть насиченим життям. У новому році ідеальним подарунком для них стане річ, яка відверне їх від робочих буднів. Наприклад, настільні ігри для всієї сім’ї – «Уно», «Крокодил», «Встигнути за 6 секунд». Також астрологи радять подарувати Овну розмальовку-антистрес або набір для вишивання.

Телець

Тельці – любителі оригінальних подарунків. Щоб привабити щастя у 2022 році, їм можна подарувати предмети, пов’язані з флористикою. Наприклад, кашпо для квітів або якісь оригінальні вазони. Як обереги для дому годяться троянди, хризантеми, бегонія або каланхое.

Близнюки

Цього року Близнюкам краще вручати парні подарунки: сережки, капці, рукавички. Для тих, хто користується комп’ютером або смартфоном, буде доречна оплата Інтернету або нові навушники. Також цікавим Близнюкам можна дарувати енциклопедії, кулінарні книги та пізнавальну літературу.

Рак

Для спокійних Раків ідеальним подарунком 2022 року стануть нова скатертина, постіль, набір посуду або плед. Також можна подарувати рамочки для фотографій або фотоальбом. Ну і, звісно, ​​книжки улюблених письменників.

Лев

Леви люблять, коли їх балують, виказують до них увагу. Тому вдалим подарунком для них буде якісна біжутерія. Особливо варто звернути увагу на оздоби з бурштину – каменю-талісмана цього знаку.

Діва

У 2022 році Діви вирізняються особливою домовитістю. Наступного року їм будуть потрібні нові предмети побуту. Також будуть доречні подарункові сертифікати тих магазинів, де вони звикли отоварюватися, або незвичайні продуктові набори: чай, сир, кошик із солодкими ласощами.

Терези

Цей знак Зодіаку воліє зберігати баланс і рівновагу в усьому, особливо це вміння стане у пригоді 2022 року. Дарувати їм краще щось корисне та приємне – теплий светр або зручні пантофлі, гаманець (не забудьте туди покласти кілька монет) або еко-сумку.

Скорпіон

Для Скорпіонів 2022 буде суперечливим. Сприяти їхнім успіхам можуть вироби ручної роботи – трикотажні светр, шапка або незвичайний предмет на кухню. Стануть у пригоді портмоне або шкіряний ремінь.

Стрілець

Для Стрільців новий рік – час перетворень та подорожей. Корисним подарунком для них стане термос, набір для поїздок, термобілизна, чашка із символом року. Так само хорошим подарунком буде і фітнес-браслет, який дасть змогу стежити за здоров’ям.

Козеріг

У новому році Козероги схильні до креативності. У зв’язку з цим їм можна дібрати гарний блокнот із ручкою або незвичайний настінний календар. Добре дарувати все, що сприяє затишку, наприклад, нову піжаму, плед, постіль. Також прихильник класики оцінить предмети декору у стилі вінтаж.

Водолій

Для Водолія 2022-й – рік нових зустрічей, знайомств і відкриттів. Любителям усього оригінального згодяться незвичайні сувеніри-обереги з натуральними каменями (кварц, топаз, аметист). Сподобається їм щось кумедне, наприклад, яскрава футболка, скринька з прогнозами.

Риби

Для Риб прийдешній рік – це період втілення в життя давніх задумів та реалізації планів. Вдалим подарунком для них буде набір чаю. І що екзотичнішого, то краще! Також можна подарувати оригінальний аксесуар для телефону, планшета або комп’ютера.

 

І пам’ятайте! Вибираючи, чим потішити онука або онучку, неодмінно порадьтеся з ними або їхніми батьками.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні