Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаДля кого газ буде дешевшим?

Для кого газ буде дешевшим?

Этот материал также доступен на русском языке
Раніше ми повідомили про намір компанії "Одесагаз - Постачання" зменшити в листопаді тариф на постачання газу. З застереженням – за умови вчасної оплати. Постачальники уточнили, що це означає і хто зможе заощадити.

Діють річний та комерційний тарифи

За інформацією ВАТ «Одесагаз – Постачання», у листопаді діють такі тарифи:

  • «Річний фіксований» – 9,20 грн./куб.м.

Встановлюється на період з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

  • «Місячний» – 13,00 грн./куб.м.

Встановлюється на період з 1 листопада 2021 року до 30 листопада 2021 року.

Тариф «Річний фіксований» за рішенням Національної комісії з регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг діє автоматично для всіх споживачів. Ціна тарифу «Місячний» встановлюється щомісяця та оприлюднюється за п’ять днів до початку наступного періоду поставки.

Якщо авансом, то менше

Додатково компанія «Одесагаз – Постачання» пропонує споживачам скористатися знижкою на оплату природного газу – в рамках тарифу «Річний фіксований» – на таких умовах.

Якщо побутові споживачі, що не мають заборгованості за попередні розрахункові періоди, у строк до 25 листопада 2021 року в повному обсязі сплатять за газ, спожитий у жовтні, та внесуть рекомендований платіж*, ціна за газ, спожитий у листопаді 2021 року, з урахуванням знижки становитиме 7,96 грн/куб.м. Пропозиція діє обмежений період часу – з 1 листопада 2021 року по 25 листопада 2021 року включно. Знижка діє виключно на газ, спожитий із 1 по 30 листопада 2021 року.

Тарифи на енергоносій зазначені з урахуванням податку на додану вартість та плати за транспортування магістральними газопроводами. Крім цього, споживачі ще мають вносити абонплату “Одесагазу”.

* Розмір рекомендованого платежу визначається кожному споживачеві індивідуально, залежно від обсягу споживання газу.

Марія Васильєва

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні