П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров’я на червень

Гороскоп здоров’я на червень

Этот материал также доступен на русском языке
Прогноз для представників знаків Зодіаку.

Овен

У Овнів настає світла смуга. Перестануть турбувати часті застуди та інфекції. Але зараз потрібно берегти шлунок. Намагайтеся не переїдати і їжте лише свіжоприготовані страви. На початку літа є ризик травми, тому бережіться. Загалом і настрій, і здоров’я будуть на позитиві.

Телець

Тельцям потрібно приділити увагу серцево-судинній системі. Якщо неприємних симптомів у вигляді задишки, аритмії немає, отже, все гаразд. Але якщо щось турбує, не полінуйтеся звернутися до лікаря. Краще зробити це вчасно. На початку літа Тельців може турбувати алергія. Тож при появі нежитю в розпал спеки, сльозотечі або відчуття «важкої голови» відразу йдіть до фахівця.

Близнюки

Близнюки можуть похвалитися міцним здоров’ям, якщо не будуть зловживати поганими звичками та шкідливою їжею. Якщо ви страждаєте від зайвої ваги, настав хороший час, щоб її скинути. Складнощів при цьому ви практично не відчуєте. Велика кількість овочів, ягід і фруктів дуже в цьому допоможуть. Гороскоп радить Близнюкам з хворими зубами звернутися до дантиста.

Рак

У червні Ракам потрібно берегти вуха, горло і ніс. Не переохолоджуйтеся і не пийте холодних напоїв. Занепад сил і розпач забарвлять цей місяць у тьмяні тони, але, доклавши достатньо зусиль, Рак зможе подолати негативні емоції. Більше бувайте на природі, спілкуйтеся з друзями і близькими, знайдіть собі хобі.

Лев

Особливих проблем зі здоров’ям не передбачається. А щоб не прокинулися хронічні захворювання, бажано дотримуватися елементарних правил: не забувайте про відпочинок і правильне харчування, займайтеся зарядкою і добре висипайтеся. Намагайтеся проводити більше часу на повітрі. Це допоможе уникнути головного болю, запаморочення та інших проблем з кровообігом.

Діва

Дівам потрібно берегти органи дихання. У червні наростає небезпека підхопити серйозну застуду, небезпечну можливими ускладненнями. Тому пам’ятайте про профілактику та наслідки переохолодження. Добре також подумати про правильне харчування. Треба звільнити тіло від шлаків, почистити судини, поліпшити кровообіг і наситити організм мікроелементами.

Терези

У червні Терезам слід обмежити соціальні контакти, бо великою є ймовірність підхопити від когось хворобу. Якщо є хронічні захворювання кишечника, зверніть особливу увагу на систему харчування. Не навантажуйте організм жирами і вуглеводами. Додайте в меню більше зелені та фруктів.

Скорпіон

Скорпіонам зірки радять зайнятися опорно-руховим апаратом – зміцнювати м’язовий корсет. З початку місяця представників цього знаку будуть долати втома і сонливість. Лікувати їх потрібно активністю. Підняти настрій допоможуть зустрічі з друзями, тому не відмовляйте собі у приємному спілкуванні.

Стрілець

Час від часу Стрільців можуть наздоганяти застудні захворювання, на які будуть реагувати всі частини тіла. Найстрашніше – це ускладнення, тому намагайтеся починати лікування за перших ознак хвороби. Згадайте про поради наших бабусь: пийте чай з медом і малиною. А ранкова зарядка допоможе зміцнити імунітет і зарядитися бадьорістю на цілий день.

Козеріг

У червні великі фізичні навантаження можуть позначитися на загальному фізичному стані Козерога. І передусім на нервовій системі. Тому Козерогам показані повноцінний відпочинок, свіже повітря, а також позитивні емоції. Не відмовляйте собі у спілкуванні з приємними людьми. Сходіть у театр або на виставку.

Водолій

Загалом у червні Водоліям не доведеться скаржитися на своє здоров’я. Але наприкінці місяця можуть підкосити проблеми емоційного характеру. Це загрожує фізичною втомою та зниженням імунітету. Проблеми можуть проявитися і складнощами в роботі шлунково-кишкового тракту. Тому, якщо є прецеденти, вживіть заходів профілактики.

Риби

Риби можуть скаржитися на часті головні болі. Причина – перегрів на сонці. Тому сонячні ванни треба приймати лише рано вранці або ближче до вечора. У другій половині червня можуть проявитися захворювання горла. Уникнути цього можна простим шляхом: не зловживати морозивом і холодними напоями. Добре спрямувати всі сили на зміцнення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні