Готуємо неймовірний десерт, який точно вас вразить своїм смаком і легкістю.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Медовик” на сковороді.
Інгредієнти
-
печиво шоколадне (будь-яке пісочне) — 200 г
-
вершки 33% — 150 мл
-
вершковий сир — 280 г
-
цукрова пудра — 2 ст. л.
-
консервовані ананаси — 500 г
(або будь-які фрукти з домашніх компотів)
Для прикрашання:
- тертий шоколад, горіхи, листочки свіжої м’яти
Приготування
- Печиво поламати на невеликі шматочки. Холодні вершки збити у густу пишну масу. Додати вершковий сир і цукрову пудру, збити до однорідності. Ананаси або інші фрукти порізати на невеликі шматочки.
- Викладати десерт шарами у склянки: фрукти, крем, печиво, крем.
- Поставити у холодильник на 1 годину. Перед подачею прикрасити тертим шоколадом, горіхами та свіжою м’ятою.
Читайте також:









