Вівторок, 20 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяРанні овочі: приготуйте суп-пюре зі шпинатом і грінками - смак та користь...

Ранні овочі: приготуйте суп-пюре зі шпинатом і грінками – смак та користь в одному

Этот материал также доступен на русском языке
Ранні овочі, різноманітність зелені дають простір для фантазії господарок та експериментів на кухні.

Суп-пюре зі шпинатом і грінками

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 200 грамів,
  • шпинат – 500 грамів,
  • вершки 15% – 1 склянка,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • картопля – 4 штуки,
  • часник – 3 зубчики,
  • олія – 2 столові ложки,
  • лавровий лист – 2 штуки,
  • сіль, чорний мелений перець, грінки – за смаком.

Приготування

  1. Курячу грудку покласти у каструлю разом з лавровим листям, сіллю, чорним перцем. Залити водою і варити 15-20 хвилин на повільному вогні під кришкою.
  2. Підсмажити цибулю і часник до золотистого кольору, додати шпинат і тушкувати ще 5 хвилин.
  3. Курячу грудку вийняти, покласти в бульйон нарізану кубиками картоплю і варити до готовності.
  4. Шпинат покласти в каструлю з бульйоном і картоплею, варити ще 10 хвилин.
  5. Вийняти лавровий лист, поперчити і посолити суп. Суміш збити блендером, трохи остудити.
  6. Повернути на вогонь, влити вершки і нагріти. Суп з вершками не можна кип’ятити, інакше вершки згортаються.
  7. Розкласти по тарілках і подавати з курячою грудкою, нарізаною кубиками, та сухариками.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні