Молочний десерт без яєць та випічки
Молочний десерт без яєць дуже подобається своєю легкістю смаку. У ньому немає борошна та яєць, які “обтяжують” ласощі. Щоб у вас вийшов десерт, необхідно лише змішування згущеного молока зі свіжими вершками та звичайним молоком у правильних пропорціях.
Інгредієнти
Молоко – 400 мілілітрів, згущене молоко – 370 грамів, вершки – 200 мілілітрів, желатин – 12 грамів.
Приготування
- Влити в чашу блендера молоко, додати вершки будь-якої жирності і згущене молоко. Перемішати протягом двох хвилин.
- У невелику посудину всипати желатин швидкорозчинний, залити водою і добре перемішати.
- Залишити желатин набухати при кімнатній температурі на 15 хвилин.
- На водяній бані знову желатин розчинити до отримання однорідної суміші.
- Ввести суміш до основного складу і знову перемішати блендером протягом однієї хвилини.
- Силіконову форму змастити олією, влити молочну суміш, рівномірно її розподіляючи.
- Відправити десерт у холодильник на дві години до повного застигання.
Можна спробувати інші рецепти без випічки: