Субота, 11 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛегендарні ласощі з дитинства без борошна та випічки: звичайні інгредієнти і десерт...

Легендарні ласощі з дитинства без борошна та випічки: звичайні інгредієнти і десерт готовий

Этот материал также доступен на русском языке
У нашому дитинстві було дуже багато смачних солодощів та ласощів, які готувалися із звичайнісіньких інгредієнтів. Багато хто з нас пам'ятає їхній смак досі. Сьогодні разом з вами приготуємо солодку ковбаску із звичайного печива та горіхів із шоколадною помадкою.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пиріг без яєць та молока.

Інгредієнти:

  • 400 г печива;
  • 100 г горіхів;
  • 100 мл молока;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г цукру.

Приготування:

  1. Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді. Пересипаємо у звичайний пакет та подрібнюємо качалкою, а можна зробити це за допомогою блендера.
  2. Візуально ділимо печиво на 4 рівні частини. Три так само, як і горіхи, подрібнюємо за допомогою качалки або блендера, а четверту частину подрібнюємо менше, щоб вийшли більші шматочки.
  3. З’єднуємо подрібнені горіхи та печиво, перемішуємо.
  4. У сотейник з товстим дном наливаємо молоко, додаємо м’яке вершкове масло, цукор, какао-порошок і ставимо сотейник на середній вогонь. Постійно помішуючи, масу доводимо до кипіння. Як тільки на поверхні з’являться перші бульбашки, знімаємо її з вогню.
  5. Вливаємо шоколадну глазур до печива з горіхами і ретельно перемішуємо.
  6. Масу, що вийшла, викладаємо на харчову плівку, замотуємо, надавши форму ковбаски. Прибираємо в холодильник мінімум на 2 години. Після цього звільняємо нашу ковбаску від плівки та нарізаємо порційними шматочками.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні