А ми, своєю чергою, пропонуємо урізноманітнити ваше святкове меню оригінальними рецептами:
- Готуємося до Великодня з незвичайною випічкою: паска з начинкою з курки та овочів – новинка у вашому будинку.
- Паска з в’яленою вишнею.
- Шоколадні яйця з сюрпризом – такого ви ще не куштували.
- Великодні кролики приведуть у захват дітлахів.
А ще ми розповідаємо, як своєрідно та по-новому можна прикрасити святкову випічку та крашанки.
Чим прикрасити паску?
Глазур з маршмелоу
Маршмелоу (нагадує зефір) – 100 грамів, лимонний сік – 2 столові ложки, вершкове масло – 1 столова ложка, цукрова пудра – 100 грамів.
Маршмелоу викласти в каструлю, додати 1 столову ложку лимонного соку і вершкове масло. Поставити на водяну баню на помірному вогні. Весь час помішувати, доки маса не стане однорідною. Зняти суміш з вогню, додати решту лимонного соку, цукрову пудру і перемішати. Нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом кількох годин.
Шоколадна глазур
Чорний шоколад – 100 грамів, олія – 1 столова ложка.
Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Ретельно перемішати шоколад з маслом. Поки глазур ще гаряча, покрити нею паски. Шоколадна маса застигне буквально за півгодини.
Глазур зі згущеним молоком
Сухе молоко – 4 столові ложки, згущене молоко – 6 столових ложок, сік лимона – 2 чайні ложки.
Змішати сухе молоко, згущене молоко і лимонний сік до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастити глазур’ю паски. Вона застигає за кілька годин. Краще залишити її підсихати всю ніч.