П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємося до Великодня: чим прикрасити паски, щоб усі питали рецепт

Готуємося до Великодня: чим прикрасити паски, щоб усі питали рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
П'ятого травня православні та греко-католики відзначатимуть Великдень. І хоча ще є час, досвідчені господині намагаються заздалегідь закупитися необхідними продуктами.

 А ми, своєю чергою, пропонуємо урізноманітнити ваше святкове меню оригінальними рецептами:

А ще ми розповідаємо, як своєрідно та по-новому можна прикрасити святкову випічку та крашанки.

Чим прикрасити паску?

Глазур з маршмелоу

Маршмелоу (нагадує зефір) – 100 грамів, лимонний сік – 2 столові ложки, вершкове масло – 1 столова ложка, цукрова пудра – 100 грамів.

Маршмелоу викласти в каструлю, додати 1 столову ложку лимонного соку і вершкове масло. Поставити на водяну баню на помірному вогні. Весь час помішувати, доки маса не стане однорідною. Зняти суміш з вогню, додати решту лимонного соку, цукрову пудру і перемішати. Нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом кількох годин.

Шоколадна глазур

Чорний шоколад – 100 грамів, олія – 1 столова ложка.

Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Ретельно перемішати шоколад з маслом. Поки глазур ще гаряча, покрити нею паски. Шоколадна маса застигне буквально за півгодини.

Глазур зі згущеним молоком

Сухе молоко – 4 столові ложки, згущене молоко – 6 столових ложок, сік лимона – 2 чайні ложки.

Змішати сухе молоко, згущене молоко і лимонний сік до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастити глазур’ю паски. Вона застигає за кілька годин. Краще залишити її підсихати всю ніч.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні