Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКрасиво та оригінально пофарбувати великодні яйця нескладно: відкриваємо "школу краси"

Красиво та оригінально пофарбувати великодні яйця нескладно: відкриваємо “школу краси”

Этот материал также доступен на русском языке
Безперечно, найяскравішою окрасою Великоднього столу, предметом захоплення дітей та дорослих є фарбовані яйця 

Пропонуємо вам кілька варіантів оригінального фарбування крашанок. Ці способи прості у застосуванні і для їх виконання не знадобиться багато часу.

Яйця з напиленням

Вам знадобляться: блакитний або рожевий барвник для яєць, золота фарба (кондитерська або для фарбування яєць), пензлик (або зубна щітка), варені білі яйця.

Пофарбуйте яйця, дотримуючись інструкцій на упаковці, дайте їм час підсохнути. Наберіть трохи золотої фарби і побризкайте нею яйця. Тут можна використовувати як пензлик, так і звичайну зубну щітку.

Яйця із зображенням зоряного неба

Вам знадобляться: чиста губка, пензлик, харчовий барвник синього, фіолетового, золотого та білого кольорів, варені яйця.

Спочатку пофарбуйте яйця в темний однорідний колір і далі губкою наносіть хаотично кольори від темного до світлого. Дайте яйцям підсохнути і побризкайте на них в кінці за допомогою пензлика золотим кольором.

Яйця, фарбовані кольоровим рисом

Вам знадобляться: рис, харчовий барвник, поліетиленові пакети, варені білі яйця.

Насипте рис у пакет. Капніть кілька крапель барвника і добре розмішайте, щоб весь рис пофарбувався. Додайте в пакет з рисом варене яйце і добре все перемішайте, поки не досягнете бажаного результату.

Декупаж* яєць

Вам знадобляться: серветка з малюнком на білому тлі, білі відварені яйця, один білок (як клей).

Відокремте від серветки верхній шар з малюнком. Обережно виріжте потрібний фрагмент. Прикладіть його до вареного яйця, попередньо змащеного сирим білком. Наклейте фрагмент малюнка так, щоб не було грудок. За допомогою пензлика, змоченого в білку, ще раз змастіть серветку, приклеюючи її таким чином до яйця. Дайте яйцю повністю висохнути.

*Декупаж – техніка аплікації, коли на предмет наклеюються фрагменти малюнка або орнаменту і покриваються лаком для збереження.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні