П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБісквіт у мультиварці - з рецептом впораються найнерішучіші господині

Бісквіт у мультиварці – з рецептом впораються найнерішучіші господині

Этот материал также доступен на русском языке
Бісквіт - одна з основних складових безлічі кондитерських виробів. Але не всі господині насмілюються пекти його в духовці: то не підніметься, то пригорить чи, навпаки, не пропечеться.

Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!

Бісквіт у мультиварці

Інгредієнти

«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).

Приготування

  • У яєць білки відокремити від жовтків.
  • Білки збити до стійких піків.
  • Продовжуючи збивати, акуратно всипати цукор та ваніль.
  • Після додати по одному жовтку, вони мають змішатися з білком.
  • Всипати потроху борошно і вмішати його дерев’яною лопаткою знизу вгору.

Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.

  • Пишне тісто перекласти у чашу і розрівняти.
  • Мультиварку закрити і виставити режим «Випічка» на 50-80 хвилин.
  • Через 45 хвилин відкрити кришку, якщо верх бісквіту сирий, випікати далі.

Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.

Валентина Петрівна, Волинська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні