Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.
Навіщо замочувати продукти у молоці?
-
Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.
-
Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.
-
Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.
-
Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.
-
Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.
-
Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.
-
Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.
-
М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.