П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці: секрети досвідчених кулінарів

Навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці: секрети досвідчених кулінарів

Этот материал также доступен на русском языке
Секрети надзвичайного смаку багатьох страв криються у дрібницях. Маленькі секрети дозволяють досвідченим господаркам сформувати свій фірмовий стиль.

Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.

Навіщо замочувати продукти у молоці?

  • Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.

  • Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.

  • Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.

  • Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.

  • Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.

  • Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.

  • Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.

  • М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні