П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо за рецептами наших читачів: сочники з апельсиновою цедрою – аромат південної...

Готуємо за рецептами наших читачів: сочники з апельсиновою цедрою – аромат південної екзотики

Этот материал также доступен на русском языке
Ароматні та смачні апельсинові сочники з розсипчастого пісочного тіста з найніжнішою начинкою сирної з апельсиновою цедрою зачарують вас. В міру солодкі вони підійдуть і для дітей, і для дорослих.

Сочники з апельсиновою цедрою

Інгредієнти

«Сир – 150 грамів, борошно – 2,5 склянки, масло вершкове – 100 грамів, цукор – 100 грамів, ванільний цукор – 15 грамів, сметана – 6 столових ложок, яйце – 2 штуки, сода – 1/2 чайної ложки, сіль і апельсинова цедра – за смаком.

Приготування

  • Пшеничне борошно просіяти з содою та сіллю.
  • У посудині змішати одне яйце, частину сметани (5 столових ложок), цукру (80 грамів) і розтоплене вершкове масло. Злегка збити вінчиком. З’єднати сухі та рідкі інгредієнти, замісити тісто.
  • Тісто розкотити в пласт і вирізати кружальця діаметром 10 сантиметрів.
  • У блендері подрібнити сир (150 грамів), цукор за смаком, ванільний цукор, яєчний білок, потім додати решту сметани, борошно (1 столову ложку). Перемішати і за смаком додати апельсинову цедру.
  • На середину кружальця викласти сир, злегка притиснути і скріпити краї тіста.
  • На деко, застелене папером для випічки, викласти сочники. Поверхню змастити збитим жовтком.

Випікати у заздалегідь розігрітій духовці до готовності.

Валентина Дмитрівна, Харківська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні