Причому навіть відбивати м’ясо не знадобиться. Готуються вони легко і просто, а з’їдаються ще швидше.
Також цю страву часто називають ще лінивими біляшами. Але як би не називали вафлі з м’ясом, вони гідні того, щоб ви їх приготували. Така страва відмінно урізноманітнить святковий стіл.
Раніше ми розповідали, як приготувати відбивні під шубою.
Інгредієнти:
- вафлі круглі – 1 упаковка
- фарш асорті або курячий – 350 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- олія – 80 г
- курячі яйця – 3 шт.
- сіль та перець – за смаком
Приготування:
- Фарш можна приготувати самостійно, а можна купити, підійде і свинячий, і курячий, і свинячо-яловичий. Вибирайте на свій смак та гаманець.
- Фарш посолити, поперчити та вбити одне яйце, дрібно нарізану цибулю та пропущений через часникодавку часник, розмішати.
- Взяти одну столову ложку фаршу і викласти на одну вафельку, зверху накрити іншою вафелькою та притиснути.
- Збити два яйця, додати сіль та перець за смаком. Кожну вафельку з м’ясом занурити в яєчну суміш і обсмажити на сковороді з обох боків.
- Господині радять накривати сковороду під час смаження кришкою, щоб вафлі з м’ясом добре пропеклися.