П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: зелений борщ із сиром

Рецепт дня: зелений борщ із сиром

Этот материал также доступен на русском языке
Зелений борщ - це традиційне весняне та літнє блюдо, яке поєднує в собі ароматну зелень та кислинку. Є безліч варіацій приготування борщу, серед яких обов'язкове додавання плавленого сиру.

Інгредієнти:

яловичина – 500 г,

яйце – 3 шт.,

плавлений сир – 100 г,

картопля – 4 шт.,

морква -1 шт.,

цибуля ріпчаста – 1 шт.,

щавель – 2 пучки,

рис – 1/3 склянки,

зелень і сіль – за смаком.

Приготування:

  1. М’ясо промити, залити водою та поставити на вогонь. Після закипання злити воду, м’ясо промити і знову поставити варитися.
  2. Повторно довести до кипіння, зняти піну, злегка посолити та варити на маленькому вогні півтори години.
  3. Картоплю очистити і порізати кубиками, цибулю подрібнити, моркву нарізати тонкими скибочками.
  4. Покласти овочі в бульйон до м’яса, додати промитий рис. Варити 25 хвилин після закипання.
  5. М’ясо дістати з бульйону та дрібно нарізати. Щавель промити і також дрібно нарізати. Викласти щавель разом із м’ясом у бульйон.
  6. Зварені круто яйця подрібнити, сирок і зелень дрібно нарубати і покласти в суп.
  7. Довести зелений борщ до кипіння та потримати на вогні до повного розчинення сиру. Посолити на смак.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні