«Багато хто не знає про корисні властивості сирого буряка. І в кращому випадку їдять її у вареному вигляді, додаючи до борщу або салатів. Таким людям хочу сказати, що ви недооцінюєте цей овоч.
Буряк багатий на вітаміни та мікроелементи.
Крім того, вона наділена масою цілющих властивостей. Наприклад, радять:
-
При ішемічній хворобі серця та гіпертонії:
вживати сік буряків з медом, цей засіб застосовують і як проносний;
-
При порушенні зору, атеросклерозi:
Пити в рівних кількостях суміш соку редьки, буряків і моркви по столовій ложці тричі на день. Цю суміш корисно також пити людям, які страждають на недокрів’я;
Читайте також: Чим корисний мигдаль і як використовувати його цілющі властивості
-
При ангіні:
полоскати горло свіжим відваром буряків або жувати скибочки свіжого коренеплоду.
Їжте буряки частіше – і будете здорові.
Петро Павлович, м. Київ»
Раніше ми розповідали, чому вам хочеться. солодкого після вечері та як можна подолати це бажання.