Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПенсіонерам видадуть по п'ять LED-ламп безкоштовно: що для цього потрібно зробити

Пенсіонерам видадуть по п’ять LED-ламп безкоштовно: що для цього потрібно зробити

Этот материал также доступен на русском языке
У Кабміні підготували приємний подарунок для українських пенсіонерів – безкоштовні енергозберігаючі лампочки. Щоб їх отримати, потрібно виконати лише одну дію.

Такий подарунок пов’язаний з тим, щоб зменшити навантаження на електромережі та ефективно використовувати електроенергію.

У Кабінеті Міністрів України ухвалили зміни до Порядку реалізації експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електроенергії. І тепер кожен пенсіонер зможе отримати по 5 лампочок.

Про це у своєму Telegram повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Що потрібно для отримання лампочок

Щоб отримати безкоштовні лампочки, пенсіонеру потрібно просто прийти до відділення Укрпошти із пенсійним посвідченням.

“Це дозволить прискорити процес видачі лампочок реципієнтам перед початком осінньо-зимового періоду підвищених навантажень”, – пояснив він.

За словами Мельничука, було запроваджено додаткову можливість отримання пенсіонерами по п’ять світлодіодних ламп на одну фізичну особу безпосередньо у відділеннях “Укрпошти”.

Потрібно зазначити, що поки що ні на урядовому порталі, ні на офіційних сторінках Укрпошти роз’яснень, як і коли це запрацює, немає. Тому слід дочекатися подальших повідомлень.

Раніше ми розповідали, де  і як поміняти старі лампи на економні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні