Ключові тези:
Млинці, які тримають форму, не рвуться й не злипаються, можна приготувати завдяки простому інгредієнту. Розповідаємо, що потрібно додати до страви.
Раніше ми повідомляли, як приготувати фаршировані кабачки з м’ясом та овочами.
Газована вода містить вуглекислий газ, що створює мільйони бульбашок у тісті. Вони роблять його легким і під час нагрівання формують пористу структуру, запобігаючи надмірній клейковині. У результаті млинець виходить тонким, але не рветься.
Для приготування “міцного” тіста для млинців знадобиться:
Інгредієнти слід змішати до однорідності, але робити це треба не довго, щоб млинці не стали “гумовими”.
Після цього дайте тісту спокій на 15 хвилин, аби бульбашки розподілилися рівномірно.
Смажать млинці на добре розігрітій сковороді з товстим дном, трохи змащуючи поверхню олією перед кожною порцією. Тісто потрібно лити тонкою цівкою в центр і відразу розподіляти його, нахиляючи сковороду.
Не накривайте готові млинці кришкою – пара зробить їх вологими і вони втратять хрусткі краї. Краще складати млинці в стопку, змащуючи розтопленим вершковим маслом, і тримати в духовці за температури 50-60°C.
Щоб досягти ще більшої еластичності та напівпрозорості, половину борошна в суміші можна замінити кукурудзяним крохмалем
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Сланцева покрівля – елітний та дорогий покрівельний матеріал. При його видобуванні та виготовленні витрачається багато…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Святкуйте спокійно, знаючи, що точно виведете будь-які плями після застілля! Пропонуємо найпростіші й найефективніші способи…
Безпека даних на сьогодні чи не найголовніша вимога, яка висувається як до особистого так і…
Домашнє печиво у формі різдвяного віночка одразу створить святковий настрій і доповнить різдвяну атмосферу.