Ключові тези:
Млинці, які тримають форму, не рвуться й не злипаються, можна приготувати завдяки простому інгредієнту. Розповідаємо, що потрібно додати до страви.
Раніше ми повідомляли, як приготувати фаршировані кабачки з м’ясом та овочами.
Газована вода містить вуглекислий газ, що створює мільйони бульбашок у тісті. Вони роблять його легким і під час нагрівання формують пористу структуру, запобігаючи надмірній клейковині. У результаті млинець виходить тонким, але не рветься.
Для приготування “міцного” тіста для млинців знадобиться:
Інгредієнти слід змішати до однорідності, але робити це треба не довго, щоб млинці не стали “гумовими”.
Після цього дайте тісту спокій на 15 хвилин, аби бульбашки розподілилися рівномірно.
Смажать млинці на добре розігрітій сковороді з товстим дном, трохи змащуючи поверхню олією перед кожною порцією. Тісто потрібно лити тонкою цівкою в центр і відразу розподіляти його, нахиляючи сковороду.
Не накривайте готові млинці кришкою – пара зробить їх вологими і вони втратять хрусткі краї. Краще складати млинці в стопку, змащуючи розтопленим вершковим маслом, і тримати в духовці за температури 50-60°C.
Щоб досягти ще більшої еластичності та напівпрозорості, половину борошна в суміші можна замінити кукурудзяним крохмалем
Читайте також:
Порожні автобуси, безлюдні вулиці, літаки, що стоять в ангарах, — звична картина для першої половини…
Застаріла формула з 2017 року піде в минуле. Кабмін готує нову систему індексації пенсій.
Пенсіонери все частіше стикаються з тим, що банк без їхнього відома повертає пенсію до ПФУ.…
Причина підвищення цін — дефіцит бензину у Європі та українські обмеження. Коли чекати нового стрибка…
Квашені помідори — невід’ємна частина зимових запасів. За цим простим рецептом ви приготуєте ароматні, пряні…
Укладання виноградної лози — справа трудомістка, особливо коли хочеться зберегти кожне вічко. Але виноградар-любитель Володимир…