Ключові тези:
Вам буде цікаво: Шоколадний Наполеон: оригінальний рецепт улюбленого торта
Білий наліт на поверхні шоколаду може виникати з двох основних причин – жирове посивіння та цукрове посивіння.
Білий наліт не робить продукт небезпечним, якщо дотримані терміни придатності і шоколад не має ознак псування або цвілі. Однак його смак і текстура можуть змінюватись:
Проте викидати такі солодощі необов’язково. Побілілий шоколад можна використовувати для приготування десертів – розтопити його і зробити шоколадну помадку, глазур або подрібнити в шоколадну крихту для прикраси випічки.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні стартувала реформа системи соцзахисту: 39 видів державних допомог і стипендій тепер призначає та…
Багато хто вважає його корисним, але лікарі попереджають: цей фрукт може завдати шкоди організму не…
За українським законодавством дитина отримує прізвище батьків. Якщо у матері й батька вони різні, батьки…
Діти військовослужбовців, які загинули, померли чи зникли безвісти, мають право на пенсію у разі втрати…
Данилко може виконувати хіти російською без порушення закону. Івановська порівняла стиль Сердючки з персонажами української…
16 вересня переважатиме мінлива хмарність; опади очікуються лише в західних областях та на Житомирщині у…