Чак-чак — це хрусткі золотисті шматочки тіста, щедро политі медом і посипані горіхами. Приготувати його вдома простіше, ніж здається. Переконайтеся в цьому за допомогою простого рецепту.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший шоколадний торт без випікання із заварним кремом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Осінньо-зимовий посів кропу. Простий спосіб забезпечити себе свіжою зеленню на весь період холодів.
Як будуть працювати банкомати під час довготривалих відключень світла? НБУ запевняє, що система готова до…
Уряд оптимізує процес мобілізації. Що це означає і як працюватиме нова система?
У ПФУ пояснили, коли пенсіонерам варто звертатися за перерахунком. Головні умови.
Нові цифри Пенсійного фонду. Регіони з найвищими виплатами та найбільшою кількістю одержувачів.
Зробіть це швидко, без інструментів і додаткових витрат. Ось як холодні двері перетворюються на теплі…