Цей спосіб консервування відрізняється ароматною овочевою подушкою із солодкого перцю, зелені та часнику, завдяки якій томати виходять неймовірно пікантними та насиченими.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Заготівля готується просто, зберігається чудово і стане улюбленим доповненням до зимового столу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Призначення соціальних допомог перейшло від органів соцзахисту до Пенсійного фонду України. Чи будуть через це…
Комунальні платежі без зайвих витрат і готівка без комісії – Укрпошта знижує фінансове навантаження на…
Старий показник більше не відображає реальних потреб українців. Уряд готує реформу, яка може змінити принцип…
Закони ухвалені, права гарантовані, але на практиці нічого не працює. І поки уряд із запізненням…
Пільги можуть надавати як із урахуванням доходів, так і без. Але деякі соцвиплати при розрахунках…
Багато хто вважає: якщо відрізати запліснявілу частину хліба – його можна їсти. Але насправді це…