Цей спосіб консервування відрізняється ароматною овочевою подушкою із солодкого перцю, зелені та часнику, завдяки якій томати виходять неймовірно пікантними та насиченими.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Заготівля готується просто, зберігається чудово і стане улюбленим доповненням до зимового столу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Одну з популярних програм грошової підтримки українців згортають — чи справді це так, пояснили в…
В Україні триває прийом заявок на отримання тисячі гривень від держави. Проте грошову допомогу зможуть…
Перший місяць зими принесе нові рахунки за комунальні послуги: скільки доведеться платити за газ, електроенергію…
Замість розрізнених програм допомоги ВПО Міністерство соцполітики пропонує єдину модель.
Ми часто навіть не здогадуємося, що старий стілець, забутий у підвалі, або стіл, який роками…
Під час воєнного стану окремі категорії українців можуть бути звільнені від оплати комунальних послуг, однак…