Всім знайомі кабачок та цукіні хоча й походять з одного сімейства (є різновидами гарбуза), проте мають відмінності, насамперед, у калорійності.
Кабачки позитивно впливають на здоров’я і допомагають організму боротися з інфекціями.
Калорійність цукіні становить 16 кілокалорій на 100 грамів, а кабачка – 23 кілокалорії. Окрім того, у цукіні більше вітаміну С. А ще цукіні містить менше води, тож більше підходить людям із захворюваннями нирок.
З цих овочів можна приготувати нескінченну кількість корисних та смачних страв.
Вас також можуть зацікавити новини:
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…
Сало, яке завжди вважалося символом української кухні, для багатьох стало недоступним. Напередодні свят споживачі стикнулися…