Новини

Домашні полуничні цукерки збережуть у собі аромат літа

Полуничні цукерки

Інгредієнти

  • Полуниця – 250 грамів,
  • цукор – 100 грамів,
  • агар-агар – 1 чайна ложка.

Приготування

  1. Робимо з полуниці пюре. Перетерти пюре через сито і розділити на дві частини.
  2. До однієї частини пюре додати агар-агар і залишити на 30 хвилин.
  3. Другу частину пюре змішати з цукром, нагріти і додати першу частину пюре з агар-агаром.
  4. Довести суміш до кипіння, проварити хвилин шість, постійно помішуючи.
  5. Дати суміші трохи охолонути, розлити по формочках.
  6. Коли формочки охолонуть до кімнатної температури, поставити в холодильник. За дві години обережно вийняти з формочок.

Цукерки готові.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Поради про непотрібні речі: перевіряємо книжкову шафу – чи є цінні видання

У старій книжковій шафі можуть ховатися справжні скарби. Деякі видання, які сьогодні здаються непотрібними речами,…

14/09/2025 15:59
  • Новини

П’ять категорій людей віку 60+ можуть залишитися без пенсії: у кого та чому заберуть виплати

Згідно з українським законодавством, у певних випадках у пенсіонерів можуть тимчасово забрати пенсію. Розбираємось, кого…

14/09/2025 14:58
  • Статті

Звідки береться хронічна закладеність носа – думка лора

Якщо вас мучить постійна закладеність носа, а краплі допомагають лише на якийсь час, настав час…

14/09/2025 13:59
  • Новини

Повістка поштою: юристи розповіли, коли ТЦК може відправити виклик без особистої передачі

Під час загальної мобілізації в Україні ТЦК почали ширше використовувати поштове надсилання повісток — юристи…

14/09/2025 12:54
  • Новини

У п’яти областях відкривається новий проект грошової допомоги для українців: як подати заявку

Громадяни, які мешкають у нестабільних умовах, зможуть отримати грошові виплати.

14/09/2025 11:58
  • Новини

Пільги на комунальні послуги можна оформити за фактичним місцем проживання

Наразі оформити пільги на комунальні послуги можна за місцем фактичного проживання, а не лише за…

14/09/2025 10:54